logo

  Läntinen tanssin aluekeskus

  Västra regionala danscentret i Västra Finland

  Regional Dance Center of Western Finland

  Linnankatu 24, 20100 Turku, Finland

 info(at)l-tanssi.fi

 

 

Tapahtumakalenteri

Todellinen prinssi
lauantaina, 16. päivänä maaliskuuta 2019, 15.00 - 15.50
Yhteystieto Lisätiedot, varaukset ja ennakko Aurinkobaletista, puh. (02) 284 0100, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Todellinen prinssi on tanssiteos leikki- ja ystävyystaidoista. Hauskassa koko perheen tanssiteoksessa etsitään sydänystävää, jonka kanssa jakaa iloja ja suruja – sellaisella vauhdilla, että hitaammat auttamatta tippuvat kärryiltä! 

Teos perustuu Hans Christian Andersenin tunnettuun satuun Prinsessen på ærten (Todellinen prinsessa tai Prinsessa ja herne). Aurinkobaletin ja JoJo – Oulun Tanssin Keskuksen uudessa tulkinnassa yleisö pääsee keskelle leikkitreffejä, joissa mahdollisia kaveriehdokkaita testataan yhä hullunkurisemmiksi käyvillä testeillä. Mutta ovatko odotukset uuden kaverin ulkonäöstä, käytöksestä ja älykkyydestä niin korkealla, että kaikki kaverikandidaatit tulevat takuuvarmasti epäonnistumaan?

Tekijät

KOREOGRAFIA, KONSEPTI JA ÄÄNISUUNNITTELU Jaakko Toivonen ja Kinga László | TANSSI Aurinkobaletti: Patrick Di Quirico ja Elina Raiskinmäki / Linda Björkqvist JoJo: Janne Aspvik ja Arvo Jean-Michael Saarinen (harjoittelija) | LAVASTUS JA KUVITUS Peetu Pasanen | PUVUSTUS Marjo Haapasalo | YLEISÖTYÖ Päivi Kujansuu | VALOKUVAT Jussi Virkkumaa | TUOTANTO Aurinkobaletti ja JoJo – Oulun Tanssin Keskus | ENSI-ILTA 2.3.2019, Manilla

Ikäsuositus: +4 vuotta
Kesto: n. 50 min

*Päiväkoti- ja koululaisnäytökset sekä esitysten yhteydessä tarjottavat tanssityöpajat Turussa 6.-17.5.2019

Vierailevat koreografit Toivonen & László

Raahesta lähtöisin oleva Jaakko Toivonen toimii Itäisen tanssin aluekeskuksen (ITAK) taiteellisena johtajana. Hän on valmistunut Rotterdamin Codarts tanssiakatemiasta ja tehnyt ammattikoreografin töitä vuodesta 2001 lähtien. Hän on koreografioinut ammattiryhmille, televisioon ja musiikkiteatteriesityksiin. Toivonen on tehnyt useita vuosia tiivistä yhteistyötä ryhmien kanssa, jotka tuottavat teatteria ja tanssia nimenomaan lapsille ja nuorille. 

Kinga László on monitaiteellinen esiintyjä. Hän aloitti tanssiuransa kuusivuotiaana Unkarin Kansallisbaletin koulussa ja valmistui ammattitanssijaksi Amsterdamin teatterikoulusta. Hän on työskennellyt tanssija mm. Anouk van Dijkin ja Arthur Rosenveldin koreografioissa ja useissa miimisesityksissä. Kinga on myös treenannut ja esittänyt  pariakrobatiaa korkealla tasolla. 

Jaakko ja Kinga ovat tehneet yhteistyötä erilaisissa muodoissa vuodesta 2001 alkaen ja luoneet myös metodin opettaa tanssinparityöskentelyä.

ENNAKKOLIPUT palvelumaksutta verkkokaupasta
liput.aurinkobaletti.fi

LIPUT: 10€ / Turun esitykset Manillassa

Esitykset Turussa Manillassa 2.3.–23.3.2019
Esitykset Oulussa Valvesalissa 28.3.–3.4.2019
 
Paikka Manilla Teatteri, Turku

Tapahtumakalenteri

helmikuu 2020
M T K T P L S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29

TS Hyvinvointi/Tanssi on turkulainen perusoikeus
Tilaa uutiskirje