logo

Huomaa aikaisen ilmoittautujan early bird -hinta! Tapahtumassa kuullaan puheenvuoroja myös mm. Teemu Mäeltä ja iranilaiselta tanssitaiteilija Sina Saberilta. Ohjelmassa on myös keskustelua eri alojen yhteiskunnallisten vaikuttajien kanssa sekä pienryhmätyöskentelyä Kiertoliike-taiteilijoiden johdolla.
Helsingissä asuva sveitsiläis-haitilainen kuvataiteilija Sasha Huber on Kiertoliike 2018 -yllätyspuheenvuoron pitäjä!

Tampereella 24.–25. toukokuuta 2018 pidettävän Kiertoliikkeen teemana on tänä vuonna tanssin tekijät yhteiskunnallisina vaikuttajina.

Ilmoittautuminen on auki 4.5.2018 asti.

Ilmoittautuminen tanssin alan ainoaan ammattilaistapahtumaan on auki, pääset ilmoittautumaan tästä!

Tutustu Kiertoliike 2018 -ohjelmaan tästä!


Tapahtuman yhteistyöfestivaalina on Tanssivirtaa Tampereella -nykytanssifestivaali, jonka ohjelmaan voit tutustua tästä.

Huom! Kiertoliikkeeseen ilmoittautuneet saavat festivaaliliput vain kahdeksan euron hintaan! Katso ohjeet festivaalilippuja koskien ilmoittautumisen yhteydessä.


Viime vuoden tapaan ohjelmassa on myös Kiertoliike Ekstraplus, joka tänä vuonna on yhteinen brunssi pirkanmaalaisten tanssitaiteilijoiden kanssa 5-vuotisjuhliaan viettävällä, valtionpalkinnon saaneella Liikelaiturilla. Mukana Liikelaiturin brunssilla on myös vuoden 2018 Kiertoliike-taiteilijat. Brunssista nautitaan lauantaina 26.5. klo 13–16. Mukaan mahtuu 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.
 

Kiertoliike on vuosittain järjestettävä tanssin alan ainoa ammattilaisfoorumi, jossa keskustellaan päivänpolttavista teemoista, kuullaan mielenkiintoisia puheenvuoroja ja kokoonnutaan yhteen jakamaan kokemuksia, vaikuttamaan ja vaikuttumaan sekä nauttimaan elämyksistä ja yhdessä olemisesta.
 

Vuoden 2018 Kiertoliikkeen järjestävät Sisä-Suomen tanssin aluekeskus ja Tanssin talo yhdessä tanssin aluekeskusverkoston kanssa. Vuoden 2018 sisältötyöryhmään kuuluvat Tomi Paasonen (Itä-Suomen tanssin aluekeskus), Matti Paloniemi (Pohjoinen tanssin aluekeskus), Samuli Roininen (Tanssiteatteri MD / Tanssivirtaa Tampereella), Piia Kulin (Sisä-Suomen tanssin aluekeskus), Emilia Hänninen (Tanssin talo) sekä tanssitaiteilijat Diina Bukareva ja Hanna Kahrola (Sisä-Suomen tanssin aluekeskus).
 

Kiertoliike 2018 -foorumin tukijat ja yhteistyökumppanit ovat: Jenny ja Antti Wihurin rahasto, Suomen Kulttuurirahasto, Tanssiteatteri MD, Tampereen kaupunki, Tampereen konservatorion tanssijakoulutus sekä Tullikamarin Kulttuurikeskus ja Klubi.

Tapahtumakalenteri

maaliskuu 2019
M T K T P L S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Ajankohtaista

Ryppäitä! on Riikka Kosolan ryhmäteos...Tilaa uutiskirje